Microneedling | Dermapen 4

 

Vanaf €150

 

Stimuleert vernieuwing van de huidcellen voor een egalere & stralende teint.

De dermapen 4 is dé nieuwste techniek op het gebied van microneedling. De dermapen behandeling is daarnaast ook vele malen effectiever en veiliger dan bestaande microneedling therapie. De behandeling is zeer geschikt voor huidverbetering en verstrakking van de huid. De huid wordt vernieuwd zonder dat de bovenste huidlaag beschadigd wordt.

Door middel van microneedling worden op een gecontroleerde manier microwondjes in de huid aangebracht. De 1920 (!!) microkanaaltjes die door de Dermapen4 per seconde worden gecreëerd kunnen tot 80% meer actieve voedingsstoffen dieper in de huid brengen. Doordat de naaldjes loodrecht en met een hoge snelheid de huid in gaan wordt de huid niet beschadigd, maar juist geactiveerd. De behandeling wordt veelal toegepast om algehele huidverbetering te realiseren. Hierbij spelen collageen en elastine een belangrijke rol. Wondgenezing gaat gepaard met lichaamseigen aanmaak van collageen en elastine. Voor een stralend en natuurlijk resultaat!

Na een uitgebreide huidanalyse en een huidscan weten onze skin experts precies wat jouw huid nodig heeft. Met jouw persoonlijke wens in ogenschouw ontwerpen onze skin experts een plan op maat. Afhankelijk van de indicatie kan jouw plan bestaan uit een skincare advies en/of een huidverbeterende behandeling bij ons in de kliniek.

Direct na de eerste behandeling met de Dermapen 4 wordt het natuurlijke herstelproces van de huid geactiveerd. Hoeveel behandelingen er nodig zijn om optimaal resultaat te behalen, is afhankelijk van het gewenste resultaat en de conditie van de huid. Bij het opstellen van het behandelplan kijkt de huidtherapeut deskundig en eerlijk naar jouw huidconditie, wensen en doelen. Voor het beste resultaat adviseert de huidtherapeut een kuur van 3 tot 6 behandelingen met een interval van ongeveer 4 weken.

Huidverjonging

Een microneedling kuur is zeer populair onder cliënten die de effecten van huidveroudering tegen willen gaan. Vanaf je 25e levensjaar neemt de natuurlijke hoeveelheid collageen en elastine in de huid af. De huid wordt slapper en er ontstaan rimpels en fijne lijntjes rond de ogen, oogleden, hals, neus en decolleté. Een microneedling behandeling activeert huidvernieuwing en stimuleert de aanmaak van collageen en elastine in bindweefselcellen. Microneedling is bijzonder effectief en werkt verstevigend, vitaliserend en hydraterend voor de verslapte en verouderde huid.

Huidproblemen

Microneedling ingezet voor de behandeling van huidproblemen als littekens, striae, pigmentvlekken, grauwe huid, door de zon beschadigde huid, acne, oneffenheden en rosacea. Bij huidaandoeningen adviseert onze huidtherapeut gemiddeld 4-6 behandelingen voor het meest optimale en duurzame resultaat. Na een microneedling kuur zal de huid nog enkele maanden zichtbaar verbeteren.

Ben je benieuwd hoe we jou weer kunnen laten stralen?

Behandelindicaties

 • Roodheid | Couperose
 • Bloedvaten | Teleangiectasieën
 • Pigmentvlekken
 • Melasma
 • Acne littekens
 • Grove poriën
 • Doffe huid
 • Ouderdomsvlekken

Waar moet ik na de behandeling rekening mee houden?

Na de peeling kan de huid rood zijn en trekkerig aanvoelen. Bij diepere peelings kan de roodheid langer aanhouden en kan het zijn dat de huid gaat vervellen.

Adviezen

 • Bescherm de huid met een sterke antioxidant en een factor 30 of hoger
 • Vermijd actieve ingrediënten gedurende 5-7 dagen na de behandeling (niet exfolie
 • Bij jeuk niet krabben, er kunnen littekens ontstaan
 • Losse velletjes mogen met een schaar worden afgeknipt
 • Gedurende 4-6 weken geen zonnebaden of zonnebank

Veelgestelde vragen

Hoe zie ik er na de behandeling uit?

Hoe dieper een peeling hoe langer de roodheid zichtbaar is. Milde peelings geven over het algemeen weinig roodheid na de behandeling. Deze verdwijnt over het algemeen binnen enkele uren tot twee dagen na de behandeling. Diepe peelings kunnen echter langer voor roodheid en/of schilfering van de huid zorgen. Dit is binnen 7-10 dagen ook bijgetrokken.

Is de behandeling pijnlijk?

Tijdens de behandeling zorgen onze specialisten ervoor dat de behandeling zo comfortabel mogelijk zal verlopen. Sommige peelings worden als intens ervaren, andere weer niet. Dit heeft te maken met de ingrediënten van de peeling en de gevoeligheid van de huid.

Zijn er risico's?

Het uitvoeren van een diepere peeling brengt een aantal risico’s met zich mee.

 • Het ontstaan van pigmentveranderingen
  • Vermindering van pigment (hypopigmentatie). Dit verdwijnt afhankelijk van de ernst in een aantal weken tot maanden.
  • Overmatige pigmentatie (hyperpigmentatie). Dit herstelt is een aantal maanden tot een jaar.
 • Bij zeer forse pigmentatie herstelt de huid niet altijd volledig

Ik heb een koortslip. Kan ik alsnog behandeld worden?

Bij een koortslip vindt er geen behandeling plaats.

Wilt u meer informatie over onze huidverbeterende behandelingen?

Maak dan een afspraak voor een consult of neem contact op met ons. Heeft u nog vragen over deze behandeling kijk ook eens bij onze veelgestelde vragen.

Plan een afspraak

Contact opnemen

Maandag t/m vrijdag
09.00 – 17.00 uur