Ervaringen

Hoe anderen ons hebben ervaren. Je weet pas het hoe het is als je het zelf hebt gedaan. Daarom vertellen onze cliënten eerlijk over hun ervaring bij ons.

Ontzettend blij dat ik de stap heb durven zetten om op consult bij Klaver Klinieken te gaan. Ik heb een eerlijk en goed advies gekregen en de eerste behandeling al uitgevoerd. Ik ben erg tevreden en blij dat ik minder boos kijk.

Botulinetoxine behandeling

Deze kliniek kijkt naar je gehele gezicht en niet alleen naar een ding ze willen jouw eigen uitstraling zo natuurlijk mogelijk houden en voor zo een natuurlijk mogelijk resultaat gaan. Super bedankt voor alles!

Filler behandeling

Ik vind de algemene indruk erg goed ,deskundigheid erg goed ,vraagt tijdens de behandeling steeds hoe het gaat of de pijn te doen is en erg vriendelijk, kortom ik kom hier graag terug voor een volgende behandeling.

Liquid Facelift

Vorige week ben ik behandeld door Anna. Ik wilde graag verfrissing van mijn uiterlijk zonder teveel te laten behandelen. Een natuurlijk resultaat vond ik juist heel belangrijk. Na het bespreken van mijn wensen heb ik ervoor gekozen om mijn jukbeenderen en mijn neuslippenplooi te laten behandelen. De behandeling was niet pijnlijk en het herstel viel gelukkig erg mee. Ik ben nu al tevreden!

Filler behandeling

Ik ben heel erg fijn geholpen! De behandeling werd rustig en duidelijk uitgelegd. Het was mijn eerste cosmetische ingreep, maar ik voelde mij erg op mijn gemak bij de arts. Ik ben erg blij met het resultaat!

Botulinetoxine behandeling

Er wordt heel goed geluisterd naar je wens. Zijn eerlijk geven duidelijk advies en nemen alle tijd voor je. Het resultaat is geweldig!

Full Face Approach

Je wordt vriendelijk ontvangen, deskundig advies, ook bij de operatie stellen ze je gerust en leggen alles duidelijk uit. Ik had wat last na de operatie en vragen en kon in het weekend bellen voor advies. Het resultaat is ook geweldig., Het ging om een ooglidcorrectie. Zoveel verschil, geen vermoeide ogen meer. En daarbij ook een open blik gekregen. Dank voor alles.

Ooglidcorrectie

Duidelijk advies van Chloe. Ik twijfelde of een cosmetische behandeling überhaupt bij mij zou passen en of anderen dit zouden kunnen zien. Chloe heeft alles duidelijk uitgelegd zodat ik een weloverwogen keuze heb kunnen nemen. Niemand ziet dat ik een behandeling heb gehad, ik hoor alleen dat ik er beter uitzie. Precies wat ik had gehoopt!

Traangoot behandeling

Dr Anna Hettinga geeft goede uitleg, ze neemt de tijd om je vraagstelling duidelijk te krijgen. Rustige benadering en uitvoering van de behandeling. Totaal goede ervaring!

Botulinetoxine behandeling