Klaver Klinieken
Over ons

Klaver Klinieken

Bij Klaver Klinieken bepaalt u zelf welke zorg wij het beste aan u kunnen leveren op elk gebied. U bespreekt samen met uw plastisch chirurg uw wensen en krijgt eerlijk en passend advies. Onze visie is het delen van een stukje geluk, passie en motivatie door het leveren van kwalitatieve en efficiënte zorg. Klaver Klinieken wordt gewaardeerd om haar persoonlijke benadering, professionaliteit en resultaten.

Maak kennis met onze specialisten

Locaties

Klaver Cosmetics bevindt zich in het Gezondheidscentrum Ceres in Heesch bij Oss.

Gezondheidscentrum Ceres Heesch

Onze vestiging in Gezondheidscentrum Ceres ligt aan wat ook wel ‘de poort van Heesch’ wordt genoemd. Het centrum biedt onderdak aan drie huisartspraktijken, een hand- en polscentrum, verloskunde, gynaecologie, fysiotherapie, psychologie, huidtherapie, tandheelkunde, logopedie, dieet- en voedingsadvies, ergotherapie, etc. Ook is er een apotheek gevestigd. En dat op een in het oog springende locatie die zich kenmerkt door een uitstekende bereikbaarheid pal aan de snelweg A59 en met volop gratis parkeervoorzieningen.

Klaver Klinieken heeft hier de beschikking over een eigen vleugel met meerdere spreekkamers en een eigen wachtkamer. Hierbij is veel aandacht besteed aan de inrichting om jou in een zo prettig mogelijke omgeving te kunnen ontvangen. Tevens beschikt Klaver Klinieken over een volledig geoutilleerde poliklinische operatiekamer, waar wij alle soorten behandelingen onder plaatselijke verdoving kunnen uitvoeren. Binnen onze kliniek voeren we behandelingen met Botulinetoxine A en filler uit, huidverbeterende behandelingen en kleine chirurgische ingrepen.