Specialisten Klaver Cosmetics & Klaver Klinieken

ZORG VOOR GELUK & ZELFVERTROUWEN

Anna Hettinga-Grelack

Cosmetisch arts KNMG

is sinds 2016 werkzaam als cosmetisch arts. Haar expertise ligt in het uitvoeren van complexe injectable behandelingen met botuline toxine en non-permanente fillers en chirurgische bovenooglidcorrecties. Ondertussen heeft zij al duizenden injectable behandelingen uitgevoerd. Hierbij staat zij bekend om haar kwaliteit, zorgvuldigheid en natuurlijke resultaten. De officiële titel "cosmetisch arts KNMG" is hét bewijs van haar professionaliteit.

"Vaak gaat het niet om het behandelen van één rimpel maar om een upgrade van de totale uitstraling: Mensen willen er graag fris en vitaal uitzien. Met de juiste combinatie van behandelingen kan ik mijn cliënten meer zelfvertrouwen geven en ervoor zorgen dat ze weer lekker in hun vel zitten en dit ook uitstralen."

Lees hier mijn interview op Injectablesbooking: https://injectablesbooking.nl/interview-anna-hettinga-grelack

BIG nr: 49920623701

Chloé Wittenberg

PA & Trainer ZO Skin Health

is sinds 2016 Master Physician Assistant en al enkele jaren gespecialiseerd in de cosmetische geneeskunde. Het ontwerpen van een maatwerkplan en het uitvoeren van behandelingen met Botulinetoxine en fillers hoort bij haar kernkwaliteiten. Chloé is één van de cosmetisch specialisten die samen met onze cosmetisch artsen KNMG en huidtherapeuten het team van Klaver Cosmetics vormen. Met haar persoonlijke aandacht en haar down-to-earth benadering zorgt Chloé voor natuurlijke resultaten.

"Het is fantastisch om te ervaren dat mensen graag terugkomen omdat ze zich zo op hun gemak hebben gevoeld en tevreden zijn met mijn totale aanpak. Voor mij is dat iedere keer weer een enorme opsteker en een drive om het elke keer weer beter te doen!"
Chloé is tevens trainster bij ZO Skin Health en leidt huidtherapeuten op om met ZO Skin Health producten te kunnen werken.

BIG nr: 39913379881

Anke Hoogers

Cosmetisch arts KNMG

is cosmetisch arts KNMG, ze is gepromoveerd en ze heeft een zeer brede medische ervaring, zowel in het ziekenhuis als in het cosmetische vak.
Zij zal voornamelijk werkzaam zijn in onze nieuwe vestiging in Oisterwijk, die in December haar deuren zal openen. Anke zal zich toeleggen op (complexe) botox- en fillerbehandelingen, kleine chirurgie zoals bovenooglidcorrecties, profhilo-
behandelingen en huidverbeterende behandelingen.

“Het vak van cosmetisch arts is echt het leukste vak dat er is! Ik kan mijn passie voor schoonheid en intensief contact met mensen er perfect in combineren. Ik sta voor kwaliteit, de beste producten en aandacht voor de cliënt. De beste versie van jezelf zijn en met zelfvertrouwen in de spiegel kijken. Cliënten helpen om tekenen van veroudering te voorkomen of te vertragen, verloren volume weer terugbrengen om een vermoeide blik te laten verminderen en hun schoonheid weer te accenturen.”

BIG nr: 29065503901

Evelien Wilmer

Huidtherapeute NVH

is onze nieuwste aanwinst: een waanzinnig sympathieke en gedreven huidtherapeute. Haar expertise ligt in het uitvoeren van huidtherapeutische behandelingen met peelings, microneedling en lasers. Afhankelijk van jouw wensen en de behandelindicatie kiest Evelien voor de meest efficiënte behandelcombinaties. Ook voor skincare advies kun je bij haar terecht. Evelien staat garant voor natuurlijke resultaten.

"Door middel van huidtherapeutische behandelingen kan ik mijn cliënten helpen om weer te gaan stralen! Een gezonde huid is de basis voor een mooie uitstraling en het behoud van jezelf. Huidtherapie en behandelingen met Botulinetoxine en fillers vullen elkaar perfect aan. Met alle kennis in huis kunnen we een behandelplan ontwerpen dat rekening houdt met alle facetten van het verouderingsproces."

KP-nr: 39106613188

Esther Bodde

Plastisch chirurg

Werd in Nijmegen en Eindhoven opgeleid tot plastisch chirurg en promoveerde naast haar opleiding tot plastisch chirurg in 2009 op synthetische botvervangers. Haar specialiteit is de borstchirurgie. Ook laserliposuctie en de niet-chirurgische oorcorrectie met EarWell bij baby’s behoren tot haar aandachtsgebieden.
‘Het is mooi om bij te kunnen dragen aan het wegnemen van functionele, maar ook psychische belemmeringen. Het complete plaatje, ook sfeer en beleving, is hierbij belangrijk om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen. Ik werk dan ook bewust al jaren in een Zelfstandig Behandel Centrum in plaats van in een ziekenhuis, omdat hier samen met het hele team veel tijd en aandacht besteed kan worden aan de persoon zelf. Het is zo bevredigend om mensen met een glimlach op hun gezicht op controle te zien komen na de behandeling. Hier doen we het als team voor!’

BIG nr: 59053722801

Roel Fresow

Plastisch chirurg

Doorliep meerdere stages bij gerenommeerde plastisch chirurgen in Miami en New York, voordat hij in 2003 zijn opleiding tot plastisch chirurg voltooide in het academisch ziekenhuis te Maastricht. Nadat hij in 10 jaar tijd meerdere ziekenhuispraktijken en een tweetal priveklinieken had opgericht in Noord-Brabant, heeft Roel Fresow zich vanaf 2014 ontwikkeld tot een ware specialist op het gebied van borstcorrecties. Daarnaast focust hij zich vooral op de kleine handchirurgie en de verwijdering van huidafwijkingen in complexe gebieden, zoals het gezicht.
Uit een jarenlange samenwerking met Esther Bodde en het hele team werd in 2019 Klaver Klinieken opgericht. Klaver Klinieken is gebaseerd op de overtuiging dat het centraal stellen van de client in de eigen omgeving met optimale aandacht voor een persoonlijke benadering en beleving, bijdraagt aan het maximaal haalbare resultaat. En dat bewijst zich elke dag weer!

BIG nr: 19044623301

Anke Kerkhof

Teamleider poli

Anke is samen met Marjolein de teambuilder op onze polikliniek. Samen beheren zij de poli en OK planning en zijn zij verantwoordelijk voor de personele bezetting op alle afdelingen. Anke richt zich daarnaast specifiek op sales- en marketingactiviteiten. Haar uitgebreide netwerk dat zij in de afgelopen jaren heeft opgebouwd komt daarbij goed van pas.

Marjolein Vogel

Teamleider poli

Marjolein is samen met Anke de teambuilder op onze polikliniek. Samen beheren zij de poli en OK planning en zijn zij verantwoordelijk voor de personele bezetting op alle afdelingen. Marjolein richt zich daarnaast met name op Human Resources en backoffice werkzaamheden, waar zij door haar jarenlange ervaring zeer bedreven in is.

Lisanne Broerse

Teamleider anesthesie

Lisanne heeft al vele jaren ervaring als anesthesieverpleegkundige in diverse zelfstandige behandelcentra. Zij is als POS-verpleegkundige verantwoordelijk voor het pre-operatieve screeningsproces en alle andere zaken rondom de anesthesiologische zorg voor onze patiënten.

Ingrid Cleophas

Teamplayer poli

Ingrid bekleedt de functie van doktersassistente en bemant samen met Anke en Marjolein onze polikliniek. Met haar ervaring binnen de plastische en cosmetische chirurgie kan zij u alles uitleggen rondom uw ingreep. Daarnaast voert ze administratieve taken uit en ondersteunt ze onze plastisch chirurgen tijdens de spreekuren.

Adrienne Suppers

Teamleider OK

Adrienne is als operatieassistente ons vaste aanspreekpunt voor alle zaken die betrekking hebben op het operatieproces. Zo regelt zij alle noodzakelijke materialen en bewaakt ze de kwaliteit en veiligheid van elke ingreep. Haar jarenlange ervaring op de OK en passie voor het vak maakt haar onmisbaar.

Yvonne Kabeli

Operatieassistente

Als ervaren operatieassistente helpt Yvonne ons op operatiedagen om op snelle en professionele wijze de beste operatieresultaten te behalen. Zij assisteert en instrumenteert de chirurg en zorgt dat deze optimaal zijn werk kan doen. Zonder Yvonne is opereren voor een chirurg feitelijk onmogelijk.