Skip to main content

Klaver Cosmetics werkt met producten van Dermaceutic die wetenschappelijk bewezen effectief zijn en actieve ingrediënten bevatten. Een werkzame lijn voor jouw huidverzorgingsroutine.

Stap 1 | Reiniging van de huid

Het begint met het dagelijks reinigen van je gezicht met een milde reiniger die onzuiverheden en overtollig talg verwijdert, zonder de natuurlijke balans van de huid te verstoren. Stap 1 in het reinigingsproces is de Advanced Cleanser. Een mild reinigingsschuim dat make-up en vuil verwijdert. De volgende stap is bijvoorbeeld de Dermaceutic Foamer 15, een schuimende exfoliant die zorgt voor een diepgaande reiniging door middel van glycolzuur. Glycolzuur zorgt ervoor dat de doorlaatbaarheid van de huid verbetert, waardoor producten die vervolgens worden aangebracht, dieper de huid indringen.

Stap 2 | Voeden van de huid

Na het reinigen is het belangrijk om je huid te hydrateren met een crème die past bij jouw huidtype. Een goede optie is de Dermaceutic Hyal Ceutic, een intens hydraterende crème die de huid voedt en verzacht. Deze crème bevat hyaluronzuur, een krachtig hydraterend ingrediënt dat de huid helpt om vocht vast te houden en fijne lijntjes en rimpels te verminderen.

Stap 3 | Beschermen van de huid

Naast reinigen en hydrateren is het gebruik van zonnebescherming essentieel om je huid te beschermen tegen schadelijke UV-stralen, die vroegtijdige huidveroudering kunnen veroorzaken. Kies voor een zonnebrandcrème met een hoge SPF, zoals de Dermaceutic Sun Ceutic 50+, die niet alleen beschermt tegen UVA- en UVB-stralen, maar ook de huid verzorgt en hydrateert.

Het is belangrijk om te benadrukken dat het kiezen van de juiste producten voor jouw huidtype en huidconditie essentieel is. Bij Klaver Cosmetics kun je terecht voor professioneel advies over huidverzorging en producten die geschikt zijn voor jouw specifieke behoeften. Onze deskundige huidtherapeuten en cosmetisch artsen kunnen je helpen bij het bepalen van de juiste huidverzorgingsroutine en het aanbevelen van producten die passen bij jouw huidtype.

Ben je benieuwd hoe we jouw huid weer kunnen laten stralen?

Plan dan een vrijblijvend advies gesprek bij onze huidtherapeute.

Ben je benieuwd naar alle behandelingen die we aanbieden? Klik dan hier.