Skip to main content

Na een periode van zwangerschapsverlof zal Cosmetisch Arts Anna Hettinga-Grelack haar werkzaamheden binnen Klaver Klinieken weer oppakken. Naast dat ze moeder is geworden van een prachtige dochter mag Anna inmiddels ook de titel dragen van ‘cosmetisch arts KNMG‘! Cosmetisch arts KNMG is per 1 juli 2019 een beschermde titel. Een arts die deze titel draagt is een opgeleide arts die bevoegd en bekwaam is in het uitvoeren van cosmetische behandelingen.
Haar expertise ligt in het uitvoeren van complexe injectable behandelingen met botuline toxine en non-permanente fillers. Door haar getraind esthetisch oog is zij in staat om een gedetailleerde gezichtsanalyse te maken en een plan op maat voor haar cliënten te ontwerpen.

Samen met haar collega Chloe Wittenberg verzorgt Anna de cosmetische behandelingen binnen Klaver Klinieken. Zorgvuldigheid, kwaliteit, veiligheid en schoonheid zijn bij deze twee professionals vanzelfsprekend. Met de juiste combinatie van behandelingen kunnen ze ervoor zorgen dat u weer straalt.
Anna cosmetisch arts

Vul onderstaand formulier in om een afspraak in te boeken bij één van onze cosmetisch behandelaren. Een afspraak bij Dokter Anna is weer mogelijk vanaf 22 juni.